HT LIM & PARTNERS

CALL FOR A FREE CONSULTATION

H T LIM & PARTNERS
Peguam Anda Dengan 2 Dekad Pengalaman
(Sejak Tahun 1999)

Janji Temu
Fleksibel

Harga
Berpatutan

Pasukan Yang Berpengalaman

Ketelusan & Kebolehpercayaan

Janji Temu
Fleksibel

Harga
Berpatutan

Ketelusan & Kebolehpercayaan

Pasukan Yang Berpengalaman

Keistimewaan Hui Ting dalam litigasi antara lain termasuk mewakili pihak-pihak dalam perkara berikut:

Jualan dan Pembelian Hartanah

Perkara Harta Pusaka Kontroversi dan Tidak Kontroversi

Pengangkatan (Anak Angkat)

Pertikaian Kontrak

Pemulihan Hutang / Prosiding Kebankrapan

Pertikaian Harta

Kontrak Perdagangan / Franchise

Perceraian / Prosiding Keluarga

Perjanjian Sewa

Hal-hal Litigasi

Merangka Wasiat

Pertikaian Pekerjaan

Kecederaan Peribadi / Tuntutan Kemalangan Maut

“Cara terbaik untuk mencari diri sendiri adalah untuk kehilangan diri sendiri dalam perkhidmatan yang lain” adalah petikan dari Mahatma Gandhi yang bergema dengan Hui Ting dalam amalan undang-undang hariannya.

Berkenaan H T LIM & PARTNERS
(Notari Awam)

Di H T Lim & Partners, peguam kami pakar dalam bidang litigasi dengan penekanan khas terhadap peguam, probet, amalan keluarga dan tuntutan kecederaan peribadi.

Pendekatan firma adalah sangat mesra pelanggan. Peguam-peguam yang cekap dan berpengalaman telah memberikan penyelesaian terbaik yang dibuat khusus kepada pelanggan, yang menjadikan hubungan yang terjalin bertahan lama.

Visi firma adalah bekerjasama dengan pelanggan untuk mencapai penyelesaian terbaik yang cepat dan praktikal dengan kos yang berpatutan.

Kami bangga dengan ketelusan dan kebolehpercayaan yang telah kami capai sepanjang tahun ini. Budaya firma kami tidak pernah menabur janji dan menyerah.

PEGUAM KAMI -
MS. HUI TING LIM

Hui Ting berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Undang-undang dari Universiti Sheffield pada tahun 1995. Beliau telah diserap masuk ke Bar Inggeris pada tahun 1996, beliau kemudian ke Mahkamah Agung Malaysia pada tahun 1997 dan ke Mahkamah Agung Singapura pada tahun 2001.

Pengalaman Hui Ting merangkumi lebih dari 2 dekad, meliputi bidang amalan yang luas, mewakili parti dalam hal-hal litigasi dan tidak kontroversi.

Memberi perhatian yang sangat mendalam terhadap keperluan pelanggan dan menguruskan jangkaan pelanggan adalah objektif Hui Ting untuk berjaya.

Hui Ting berpengalaman dalam hal-hal jualan dan pembelian hartanah, amalan keluarga yang meliputi perceraian, pengangkatan (anak angkat), merangka wasiat dan juga dalam merangka
kontrak perdagangan.

Firma kami kukuh berada di beberapa panel bank dan pemaju. Kebanyakan syarikat memerlukan perkhidmatan undang-undang dan kami sedia untuk memenuhi keperluan korporat mereka.

Hui Ting mengekalkan amalan undang-undangnya dekat dengan hatinya dan sebagai bukti komitmen dan dedikasinya, beliau telah dianugerahkan dengan kelayakan
seperti berikut:

Pada 19 Oktober 2011, beliau telah dianugerahkan dengan Anugerah Menteri Penasihat Undang-Undang oleh Menteri Undang- Undang Encik K. Shanmugam di Singapura dalam menghargai sumbangan dan perkhidmatan beliau.

BORANG PERTANYAAN

Butiran Kenalan

HT LIM & PARTNERS

In Association With

APL LAW CORPORATION
Advocate & Solicitor
Supreme Court of Singapore
Notary Public

Copyright © 2021 H T LIM & PARTNERS.
All right reserved.